Knjižnica igrač

marec 8, 2018 Admin PTZ
Kdaj:
28. 7. 2018 @ 10:00 – 12:00
2018-07-28T10:00:00+02:00
2018-07-28T12:00:00+02:00
Kje:
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
9000 Murska Sobota
Slovenija
Knjižnica igrač @ Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota | Murska Sobota | Slovenija

Vabljeni vsako soboto, med 10:00 in 12:00 v knjižnico igrač, ki se odvija v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota.

V knjižnici igrač bodo na voljo igre in igrače, ki so namenjene otrokom do desetega leta, a so hkrati primerne za večgeneracijsko druženje. Otrokom, staršem in starim staršem želimo namreč ponuditi možnost, da se pridejo poigrat, hkrati pa tistim družinam, ki se bodo brezplačno včlanile v knjižnico, omogočiti, da si bodo lahko igrače, ki jim bodo všeč, izposodile tudi na dom.

V knjižnici igrač pa ne bo na voljo zgolj igra in izposoja igrač, temveč bomo dvakrat na mesec družine povabili, da se udeležijo tudi zanimivih delavnic, ki jih bodo pripravljali strokovni delavci Vrtca Murska Sobota, Osnovne šole I, Centra za socialno delo, Pomurskega muzeja Murska Sobota, Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota, Centra za zdravje in razvoj ter romska društva. Omenjene delavnice bodo namenjene različnim generacijam: otrokom, staršem in starim staršem, obiskovalci pa bodo na ta način imeli priložnost kakovostnega druženja, ustvarjanja, spoznavanja novih ljudi, obenem pa bodo lahko pobližje spoznali ustanove, ki bodo delavnice organizirale.

Več o sami iniciativi pa si lahko preberete na spletni strani Centra za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom.

Vljudno vabljeni, da se oglasite v knjižnici!

Center za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom