Razpis: Zbiranje predlogov za priznanja, plakete in kipec štorklje Pomurske turistične zveze za leto 2018

Pomurska turistična zveza objavlja razpis za Podeljevanje priznanj, plaket in kipca štorklje na področju turizma v Pomurju za leto 2018. Rok za oddajo vlog je 26. oktober 2018. Vloge, ki jih bomo prejeli po tem datumu ne bodo upoštevane. Priznanja se bodo podelila na Srečanju turističnih delavcev Pomurja konec letošnjega leta.

Kdo je najbolj zaznamoval vaše okolje na turističnem področju? Kdo se že vrsto let trudi pri razvoju turizma v vaši organizaciji, občini, nasploh v pomurski regiji? Katera organizacija je najbolj pripomogla k prepoznavnosti in turističnem razvoju vašega kraja? Kdo so tisti, ki si upajo, pristopajo k turizmu na inovativen način? Komu je mar za trajnostni in okolju prijazen razvoj turizma?

Obrazec_Prijava_priznanja_plakete_štorklja_2018

Pravilnik priznanja PTZ_2016

Društva, ki obeležujeta svojo obletnico v letu 2018 in ste člani Pomurske turistične zveze, imate na voljo obrazec za prejem priznanja tukaj: Obrazec_jubilejna-priznanja_društva

Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 326 093 ali pišete na naslov info@pt-zveza.si.