Razpis: Zbiranje predlogov za priznanja, plakete in kipec štorklje Pomurske turistične zveze za leto 2017

oktober 6, 2017 ptzveza

Pomurska turistična zveza objavlja razpis za Podeljevanje priznanj, plaket in kipca štorklje na področju turizma v Pomurju za leto 2016. Rok za oddajo vlog je 30. oktober 2017. Vloge, ki jih bomo prejeli po tem datumu ne bodo upoštevane. Priznanja se bodo podelila na Srečanju turističnih delavcev Pomurja konec letošnjega leta.

Kdo je najbolj zaznamoval vaše okolje na turističnem področju? Kdo se že vrsto let trudi pri razvoju turizma v vaši organizaciji, občini, nasploh v pomurski regiji? Katera organizacija je najbolj pripomogla k prepoznavnosti in turističnem razvoju vašega kraja? Kdo so tisti, ki si upajo, pristopajo k turizmu na inovativen način? Komu je mar za trajnostni in okolju prijazen razvoj turizma?

Navodila in obrazec za prijavo 2017

Pravilnik

Društva, ki obeležujeta svojo obletnico v letu 2017 in ste člani Pomurske turistične zveze, imate na voljo obrazec za prejem priznanja tukaj: Obrazec_jubilejna priznanja_društva

Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 326 093 ali pišete na naslov info@pt-zveza.si.