Vabilo na brezplačen tečaj nemškega jezika za turistične delavcev

Pomurska turistična zveza v sodelovanju z Ljudsko univerzo v Murski Soboti, vabi vse zainteresirane na brezplačni tečaj nemškega jezika, s katerim boste še pred začetkom poletne turistične sezone pridobili ali osvežili znanje jezika za potrebe predstavitve vaše dejavnosti in komuniciranje s strankami.

KJE IN KDAJ:
Pričetek tečaja bo v ponedeljek, 27. 2. 2017, ob 18.00, v učilnici številka 9, na Ljudski univerzi Murska Sobota, Slomškova ulica 33, Murska Sobota.

Izvedba tečaja, 20 ur:
ponedeljek, 27. 2. 2017, 18.00 do 20.20
sreda, 1. 3. 2017, 18.00 do 20.20
ponedeljek, 6. 3. 2017, 18.00 do 20.20
sreda, 8. 3. 2017, 18.00 do 20.20
ponedeljek, 13. 3. 2017, 18.00 do 20.20
sreda, 15. 3. 2017, 18.00 do 20.20
ponedeljek, 20. 3. 2017, 18.00 do 19.30

VSEBINA TEČAJA: Tečaj bo prilagojen komuniciranju na področju turizma in področju dela udeležencev (turistične kmetije, gostilne, informacijski centri, vodniki, …).

PREDAVATELJICA:
Tečaj bo izvajala predavateljica Simona Cizar, profesorica nemškega jezika in univ.dipl.sociol.kulture, z bogatim znanjem (Licenca za lokalnega turističnega vodnika po zaokroženem turističnem območju Prlekija Ljutomer in Pomurju) in izkušnjami s področja turizma. Predavateljica je svojo pedagoško in andragoško pot začela leta 1992 na zasebnih jezikovnih šolah v Ljubljani, nadaljevala pa v Pomurju, kjer je učila nemščino v raznih izobraževalnih ustanovah, med drugim tudi na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Radencih in na Ljudski univerzi Murska Sobota. Skoraj sočasno je pričela s turističnim vodenjem nemško in angleško govorečih gostov pomurskih term in drugih turističnih ponudnikov (Pomurska turistična zveza, STO – za tuje novinarje s področja turizma, Terme 3000, Zdravilišče Radenci…).

POGOJI ZA UDELEŽBO:
Prijave so odprte za vse zainteresirane, ki želijo nadgraditi svoje znanje.
Učenje bo potekalo na pester, interaktivni način, v skupini 12 do 15 udeležencev. V primeru večjega števila prijav bodo imeli prednost zaposleni, samozaposleni ter kmetje, starejši od 45 let, z manj kot 4 letno srednješolsko izobrazbo.

Prijave zbiramo do četrtka, 23. 2. 2017 po elektronski pošti info@pt-zveza.si. Prosimo, da ob prijavi navedete svojo starost in status zaposlitve.

V primeru vprašanj pište na info@pt-zveza.si ali pokličite na telefonsko številko 041 326 093.