Na kaj moramo biti pozorni pri spremembi statuta?

VABILO NA DOGODEK:

NA KAJ MORAMO BITI POZORNI PRI SPREMEMBI STATUTA?

KDAJ: Torek, 31. 1. 2017 ob 17. uri.

KJE: Prostori Pomurske turistične zveze, Slovenska ulica 41, 9000 Murska Sobota (1. nadstropje, nad Hranilnico prekmurskih dobrot).

Pomurska turistična zveza organizira dogodek z naslovom Na kaj moramo biti pozorni pri spremembi statuta. Veliko društev še vedno nima statuta, ki bi bil v skladu Z zakonom o društvih, prav tako je v začetku leta čas občnih zborov in veliko društev razmišlja o določenih spremembah statuta, zato imate sedaj priložnost, da se seznanite z vsem potrebnim za pravilno izvedbo sprememb.

Z nami bo predstavnik Upravne enote Murska Sobota, vodja oddelka za upravne notranje zadeve, gospod Edvard Mlinarič, ki bo predstavil vsebinske problematike in obveznosti društev v upravnih postopkih ter opozoril na nekatere pomanjkljivosti, ki jih društva ponavljajo pri svojih vlogah za spremembo temeljnega akta in vlogah za spremembo sedeža ali zastopnika društva. Predstavniki društev boste lahko podali tudi konkretna vprašanja.

Število mest je omejenih.

Prijave so obvezne in jih zbiramo do ponedeljka, 30. 1. 2017 na info@pt-zveza.si ali po telefonu 041 326 093.